Çoğu kişi gömlek giymek için yalnızca işyerindeyken veya bir toplantıya katılırken giyin. İnsanlar mesleki dünyalarından ayrıldıktan sonra daha fazla rahatlık ve rahatlama sundukları  tişört tasarla tercih ederler. Mükemmel rahat görünüm sağlarlar ve aynı zamanda kişiliğinize de katkıda bulunurlar. Buna ek olarak, baskılar ve desenler hep birlikte düzenli gömleklerinkinden farklı.

Sadece onlara ve özellikle gençlere yönelik çok sayıda insanı çeken t-shirt tasarımları. Çoğu genç, yaşlarına ve tutumlarına uygun funk tasarımlara sahip oldukları için bu tür moda tişört giymeyi seviyorlar. Bu gibi gündelik kıyafetlerdeki baskılar satışlarını artırmada önemli bir rol oynamaktadır. Bu baskılar, yaşlı insanları ve çocukları kendi gruplarında benzersiz hale getirmeye yardımcı olur.

Sizi kalabalığın dışında durma ve çekim merkezi yapabilme becerisine sahiptirler. Bu gibi gündelik elbiselerde çok çeşitli tarz ve tasarımlar bulacaksınız ve bu da ucuz fiyatlarla. Özgün bir şey isteyenler, dijital ya da serigrafi baskı yöntemleriyle düşük maliyetle tişörtlerinde desen alabilirler. Bu yöntemleri kullanarak t-shirt’e ekran baskısı uygulayabilirsiniz.

Günümüzde ileri teknolojilerin icat edildiği günümüzde ekran baskısı bir çöküşe tanık oldu. Şirketlerin çoğu dijital baskı yöntemleri yardımıyla özel tişört üretiyor. Bu yeni baskı tekniğidir ve kullanımı kolaydır ve aynı zamanda daha az zaman alır. Bu, b’ye daha fazla baskı yaparak daha kısa sürede sonuçlanır, sonuçta kar elde edilir.

Bunun dışında bu yöntemle tişört tasarla tasarım ve stillerinde çeşitlilik getirmek kolaydır. Ayrıca bu ısı transferi teknikleri tişörtlerde de kullanılmaktadır. Gelişmiş teknolojilerin kullanılmasıyla t-shirt baskısı çok daha kolay ve daha az zaman harcayan bir süreç haline geldi

Leave a comment